FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NA VRUĆEM TERENU

Kakvu čudesnu borbu je UFC ugovorio: Ljubimac fanova protiv omražene čečenske zvijeri

Prvu UFC-ovu priredbu u Saudijskoj Arabiji predvodit će Robert Whittaker i Khamzat Chimaev.

Robert Whittaker i Khamzat Chimaev (Foto: Guliver Images)

Malo je reći kako je UFC dogovorio fantastičan okršaj, onaj koji su apsolutno svi ljubitelji borilačkog sporta masovno pozdravili. Zapravo, okršaj koji će predvoditi jednako fantastičnu priredbu.

Steve Erceg protiv Davida Dvoraka Hrvat dobio veliku priliku, borit će se za UFC pojas: Može se upisati u povijest divider

UFC 22. lipnja po prvi put dolazi u Saudijsku Arabiju i tamo će se predstaviti priredbom iz Fight Night serije, no isto tako priredbom čiji program nimalo ne zaostaje za najvećim PPV priredbama.

Borba kakva se ne propušta

Prava poslastica okršaj je u glavnoj borbi programa, onaj između Roberta Whittakera i Khamzata Chiameva.

Borba je to između obožavanog bivšeg prvaka Whittakera (25-7, 16-5 UFC) i borca koji je ostvario vjerojatni najbrži hype u MMA povijesti. Chimaev (13-0, 7-0 UFC) je startao furiozno, a onda razočarao fanove time što je on borca koji je odradio tri borbe u dva mjeseca postao netko tko se praktički bori jednom godišnje.

Pobjeda Whittakera protiv Coste

Osim toga, Chimaev se još ranije mnogima zamjerio svojim pristupom i izjavama pa nije teško pretpostaviti tko će u ovom duelu imati više navijača.

No, u dvorani će oni uglavnom biti na strani borca islamske vjeroispovijesti i upravo zbog toga treba pohvaliti hrabrost bivšeg prvaka Whittakera, koji namjerava Boržu prvi poraz u karijeri nanijeti tamo gdje će ga najviše boljeti.

UFC 300 glavni program VIDEO Spektakularno najavljena velika UFC 300 priredba: Fanovi frustrirani jednom borbom glavnog programa divider

Duel je to sjajnog boksa i kretanja Whittakera protiv nevjerojatno ubojitog i učinkovitog hrvanja Chimaeva, sukob stilova kakav uvijek dodatno podiže uzbuđenje.

Pobjeda Chimaeva protiv Usmana

Ostanak programa također je višestruko sjajan. Teškaški duel odradit će Alexander Volkov i Jailton Almeida, a prije njih pratit ćemo duel uvijek zanimljivog Kelvina Gasteluma i Daniela Rodrigueza.

Potvrdio je UFC i poluteškašku borbu Johnny Walkera i Volkana Oezdemira, dok će glavni program otvoriti nova ruska senzacija, Sharaputdin Magomedovprotiv Ukrajinca Ihora Potierije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider