FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
objavila fotografije

FOTO Lijepa voditeljica morala otkazati meč Fury - Usik zbog teških ozljeda poslije bizarne nesreće

Sportska novinarka Laura Woods jastukom je razbila stakleni luster i razrezala si lice i ruke.

Laura Woods (Foto: Profimedia)

Sportska prezenterica Laura Woods morala je otkazati posao godine i neće moći pratiti borbu Tysona Furyja i Oleksandra Usika poslije teške nesće.

Woods je svoju nevolju podijelila na društvenim mrežama želeći ostati "totalno iskrena“ i "izbjeći nagađanja“ poslije propuštenog službenog vaganja u petak.

Tyson Fury i Oleksandr Usik VIDEO Veliko iznenađenje na vaganju Furyja i Usika, obojici vage pokazale nešto neočekivano divider

“Imala sam nezgodu na svojoj vikendici. Zamahnula sam jastukom i pogodila veliki, stakleni luster koji je visio iznad mene, razbio se i razrezao mi lice i ruke. Srećom, oči su mi ostale okej“, napisala je u potresnoj objavi.

"Užasno se osjećam jer neću moći pratiti borbu u Rijadu, ali želim svojem timu iz TNT-a sve najbolje“, dodala je.

Tyson Fury na sučeljavanju VIDEO Fury priredio šou na sučeljavanju: Usik hladan kao led, a pogledajte što on radi divider

“Bila sam šokirana, malo i tužna, ali sretna sam što nije bilo gore. Velika hvala mojim obrvama što su preuzele teži dio udarca“, našalila se.

Zahvalila se svom partneru i njegovoj obitelji na brizi te svojim agentima koji su odmah pokušali pronaći najbolje rješenje. Na koncu zahvalila se i medicinskom osoblju.

Svoj post zaključila se s "vraćam se uskoro“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider