Košarka
SPORTOVI
Košarka
sjajna utakmica

LeBron James ispao iz doigravanja: Denver i Jokić ponovno oduševili i prošli dalje

Denver je predvodio Nikola Jokić sa 25 koševa, 20 skokova i devet asistencija, a pobjednički koš četiri sekunde prije kraja postigao je Jamal Murray.

Nikola Jokić (Foto: Profimedia)

Košarkaši Denvera i Oklahoma Cityja plasirali su se u drugi krug NBA doigravanja, tako što su Nuggetsi sa 108-106 svladali Los Angeles Lakerse u petoj utakmici prvog kruga, a Thunder je sa 97-89 svladao New Orleans Pelicanse i osigurao prolaz u četiri utakmice.

Denver je predvodio Nikola Jokić sa 25 koševa, 20 skokova i devet asistencija, a pobjednički koš četiri sekunde prije kraja postigao je Jamal Murray koji je s 32 koša bio najbolji strijelac dvoboja. Kod Lakersa je najbolji bio LeBron James sa 30 poena, 11 asistencija i devet skokova.

Shai Gilgeous-Alexander s 24 koša i 10 skokova te Jalen Williams sa 24 poena i osam skokova bili su najbolji igrači Oklahoma City Thundera u četvrtoj utakmici odiugranoj u New Orleansu. CJ McCollum je za domaću momčad ubacio 20 koševa, a Jonas Valančiunas je spojio 19 poena i 13 skokova.

U Miamiju su Boston Celticsi svladali domaći Heat sa 102-88 i tako došli do vodstva 3-1 u seriji na četiri pobjede. Najbolji igrač utakmice bio je Derrick White koji je postigao 38 koševa za pobjednike. Jayson Tatum je ubacio 20 poena i imao 11 skokova. U domaćoj momčadi najbolji je bio Bam Adebayo sa 25 koševa i 17 skokova.

Peta utakmica će biti odigrana u Bostonu u noći sa srijede na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu (1.30 sati).

Francis Ngannou Najopakiji čovjek na svijetu slomljen poslije sinove smrti: "Pomozite mi, ne znam kako se nositi s ovim" divider

Martin Erlić Emotivna Erlićeva ispovijest: "Živjeli smo u štali kada sam se rodio, a sanjam zaigrati za Hajduk" divider

Vatreni HNS istaknuo jednog Vatrenog: Iza njega je fantastičan mjesec, evo što je sve napravio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider