Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što vi mislite?

Potez Ristovskog mnoge nije oduševio: "Problem je što se sotonizira dečko koji je samo radio svoj posao"

Stefan Ristovski oduševio je dobar dio navijača Dinama, ali nisu svi euforični zbog njegova poteza u Varaždinu.

Po završetku utakmice Varaždin - Dinamo dogodila se situacija koja je mnogima bila simpatična, naročito navijačima Modrih, ali ima i onih kojima se takve stvari baš i ne sviđaju.

U očima navijača Dinama Stefan Ristovski je dodatno poboljšao svoj status, ali u podcastu Utakmicu po utakmicu naši voditelji su bili jasni:

"Možda nije najpopularnije mišljenje, ali mislim da bi djeca trebala prestati ulaziti u teren. To je uvijek tricky, uvijek se može nešto dogoditi u toj situaciji", rekao je Mateo Pukšar.

Ivan Ljubić je bio odlučniji:

"Ako ćeš gledati strogo po pravilima, mali je napravio prijestup. Je li zaštitat išta krivo napravio? Nije, radio je svoj posao. Nije ovo prvi put, pogotovo u manjim sredinama kad dođu Dinamo ili Hajduk, to su lijepe scene koje griju dušu, pogotovo u Kupu. Meni je problem što se sotonizira taj dečko koji je ustvari radio po protokolu, on sad ispada neki negativac koji je išao dijete maltene prelomiti preko koljena. Ne sviđa mi se sotonizacija tog dečka koji radi svoj posao za nekakvu nadnicu."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider