Tenis
SPORTOVI
Tenis
Porazio ga Rus

Carlos Alcaraz ostao bez polufinala u Madridu: Modrić uživo pratio teniski spektakl

Andrej Rubljov je svladao Carlosa Alcaraza za polufinale Mastersa u Madridu.

Carlos Alcaraz (Foto: Afp)

Španjolac Carlos Alcaraz, svjetski broj tri i dvostruki branitelj naslova, poražen je u četvrtfinalu Mastersa 1000 u Madridu od osmog tenisača svijeta Rusa Andreja Rubljova 4-6, 6-3, 6-3 za dva sata igre.

Alcaraz je započeo svoju sezonu na zemljanoj podlozi u glavnom gradu Španjolske, nakon mjesec dana bez natjecanja, zbog njegove bolne desne podlaktice koja ga je prisilila da propusti Monte-Carlo i Barcelonu.

U petom gemu prvog seta Alcaraz je oduzeo servis Rubljovu, sačuvao prednost breaka do kraja i poveo u meču. Rubljov je uzvratio u drugom setu koji je dobio zahvaljujući breaku u drugom gemu, a u trećem setu bio je uvjerljiviji, dvaput je oduzeo servis Alcarazu i nakon prve meč lopte plasirao se u polufinale.

Za mjesto u finalu Rubljov će se suprotstaviti ili Amerikancu Tayloru Fritzu (13) ili Argentincu Franciscu Cerundolu (22), koji se sastaju večeras.

Dodajmo kako je meč uživo pratio i hrvatski kapetan Luka Modrić koji je dobio slobodan dan nakon polufinalne utakmice Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida (2:2).

Luka Modrić na ATP Madridu VIDEO Evo što Modrić radi nakon Lige prvaka: Snimili ga u društvu dvije legende divider

Sesvete - Dinamo Hrvatski drugoligaš svladao Dinamo pred više od 2 tisuće navijača divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider