Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoki odgovor

'Da je Hajduk pravi, Maloča ne bi mogao ni kopačke čistiti'

Hajdukova igračka i trenerska legenda Ivan Katalinić obrušio se na današnjeg kapetana Bijelih Marija Maloču.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijela priča počela je prošli tjedan, kada je Katalinić u najavama utakmica Hajduk - Slaven Belupo govorio kako na Poljudu već godinama neuspjehe pretvaraju u uspjeh, zamjerajući između ostalog i nedostatak ambicija u klubu.

>> Evo transparenta zbog kojeg je Hajduk kažnjen s 30 tisuća kuna

Hajduk je u nedjelju s 1:0 pobijedio Katalinićev Slaven, a nakon dvoboja odgovorio mu je Mario Maloča: "Hvala mu je što nas je dodatno motivirao, pokazao je da je mali trener", poručio je Maloča. Na Katalinićevu reakciju nije trebalo dugo čekati...

"Nije me to iznenadilo, očito danas u Hajduku može igrati tko hoće. Da je to pravi Hajduk, Maloča na Poljudu ne bi mogao ni kopačke čistiti. U Hajduka je oduvijek bilo najvažnije da si čovik, pa igrač, a ovdje se izgleda u pitanju i nedostatak kućnog odgoja", izjavio je Katalinić za Dalmacijanews, dodavši:

"Zasmetala ih je istina da oni od neuspjeha prave uspjehe, i to već nekoliko godina, još od Balakova, Maleša, Krstičevića..."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider