Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
perišić za pobjedu

Pogledajte golove u novom preokretu Hrvatske nakon katastrofalne pogreške Kalinića

Hrvatska je u Puli dočekala reprezentaciju Gruzije u prijateljskom okršaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se uspješno plasirala na Europsko prvenstvo Hrvatska je u Puli u prijateljskoj utakmici dočekala Gruziju i slavila 2:1 novim preokretom. 

Riječ je o reprezentaciji koja kroz Ligu nacija može izboriti plasman na Euro, a samim time je i jedan od potencijalnih suparnika na kontinentalnom natjecanju.

gol expired Hrvatska novim preokretom do nove pobjede, u Puli je pala Gruzija! divider

Izbornik Zlatko Dalić izveo je samo trojicu igrača koji su prije tri dana pobijedili Slovačku i izborili nastup na kontinentalnoj smotri. Trojac koji je ponovno nastupio za Vatrene su Ante Rebić, Ivan Perišić i Tin Jedvaj.

Prva dvojica nemaju veliku minutažu u svojim klubovima, Milanu i Bayernu, pa im je Dalić ovim potezom odlučio pokušati oživiti sezonu.

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiolin menadžer oglasio se o mogućem odlasku Pepa u Bayern divider

Gruzija je povela u 18. minuti nakon katastrofalne pogreške Lovre Kalinića. S ruba kaznenog prostora pucao je Papunašvili, Kalinić je imao obje ruke na lopti, ali mu je ista skliznula i pored njega prošla u mrežu. Uistinu raritetan pogodak.

HRVATSKA - GRUZIJA 0:1 (PAPUNAŠVILI)

Hrvatska je poravnala u 25. minuti nakon autogola kapetana Gruzije Kašije. Mislav Oršić je nabacio loptu prema petercu gostiju, a tamo ju je nespretno u vlastitu mrežu sproveo kapetan.

HRVATSKA - GRUZIJA 1:1 (KAŠIA - autogol)

Hrvatska je do vodstva 2:1, koji se pokazao i kao konačan rezultat, stigla u 53. minuti, a strijelac je bio kapetan večerašnje utakmice - Ivan Perišić. U kazneni prostor loptu je s desne strane ubacio igrač Hajduka Josip Juranović, Perišić je nadvisio svog čuvara i postigao pogodak za vodstvo Vatrenih.

HRVATSKA - GRUZIJA 2:1 (PERIŠIĆ)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider