Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Solidno izdanje Bijelih

Hajduk remizirao u generalci, Bradarić opet promašio penal

Hajduk i Rubin Kazan u Kranju su u prijateljskoj utakmici odigrali 1:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja je ovo pripremna utakmica Hajduka, slijedi povratak u Split i iščekivanje prvog službenog dvoboja u novoj sezoni (najvjerojatnije će to biti gostovanje u Dundalku 17. srpnja u sklopu drugog pretkola Europa lige).

Sukladno najavama trenera Tudora, Hajduk je utakmicu započeo u najjačem sastavu: Stipica - Vršajević, Maloča, Milović, A. Milić - Sušić, Bradarić, Caktaš - Kouassi, Maglica, Gotal.

U napadu Rubina, momčadi vrijedne 80 milijuna eura, zaigrali su bivši igrač Hajduka Marko Livaja i Srbin s ukrajinskom putovnicom Marko Dević.

Upravo je Dević u 33. minuti doveo Rubin u vodstvo, ali samo dvije minute kasnije Hajduk je dobio priliku za poravnanje. Vratar Nesterenko srušio je Maglicu, dosuđen je jedanaesterac, ali Nesterenko se iskupio obranivši udarac Filipa Bradarića s bijele točke. Bradarić je u porazu od Kubana iz Kransnodara također zapucao penal (tukao je iznad gola), a Igor Tudor je nakon te utakmice poručio kako će i dalje ostati izvođač udaraca s bijele točke.

Uvodne minute drugog dijela donijele su toliko željeni pogodak. Mijo Caktaš je u 51. minuti nakon lijepe akcije pucao s ruba šesnaesterca, vratar je uspio dotaknuti loptu, koja ipak završava iza gol-linije.

Ukupno je četiri izmjene napravio Tudor - Vlašić i Anđelković na poluvremenu su zamijenili Sušića i Bradarića, a po 15 minuta su dobili Bencun i Jô, zamijenivši Maglicu i Gotala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider