Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi show na presici

VIDEO Špaco poludio na novinare: Ja sam trener, a vi dovodite Munhoza?!

Hajduk u subotu na Poljudu igra protiv Splita od 19:00...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Standardno, dan uoči utakmice, press konferenciju održao je trener Hajduka Stanko Poklepović.

"Veliki petak je dan mira, spokoja i molitve, a tako se i ja pripremam za utakmicu. Mislim da će utakmica biti dobra i morali bi je doći svi vidjeti", poslao je Splićanima pozivnicu Poklepović koji neće moći računati na ozlijeđenog Lovru Kalinića.

"Branit će Ranilović, a u napadu će igrati Milevski i Maglica koji je bliže da započne nego Gotal."

Prvi dio trilogije

U 18 dana će Hajduk i Split odigrati tri utakmice jer nakon subotnjeg prvenstvenog ogleda slijede i dva susreta u polufinalu Kupa koji će odrediti sezonu.

"Naš je cilj proći u finale Kupa, ali i pobijediti sve utakmice. Strašno je dobro za ovaj grad da se Hajduk i Split imaju snagu sučeljavati u istim natjecanjima. Zanimljivo je i da Vulić kao bivši igrač Hajduka trenira Splita, a ja kao bivši igrač Splita treniram Hajduka."

Špaco je nakon toga promijenio gard koji je imao i vidno se uzrujao otkrivši kako ga tišti to što se u medijima kao njegov nasljednik spominje Nizozemac Ricardo Moniz.

'Zašto ne pišete što je Jozak rekao?'

"Ono što ste pisali nije dobro, nije primjereno da se izlazi u javnost s takvim informacijama jer neke stvari moraju ostati unutar kluba. Ali, znam da živite od toga, vi žudite za informacijom, ali to ne čini dobro ni klubu ni momčadi niti meni koji sam potrošna roba. Ja sam potpisao ugovor do 1. srpnja, a vi dovodite Munhoza", bjesnio je Špaco zamijenivši nizozemskog stručnjaka za urugvajskog napadača koji je prije nekoliko godina imao neuspjelu epizodu u Hajduku.

Na kraju je dao savjet novinarima: "Pišite da je Jozak rekao kako su naši momci nekarakterni, to niste napisali!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider