Košarka
SPORTOVI
Košarka
Teške optužbe

Grant brutalno napao Jordana: ''Laž, laž, laž… Cinkaroš. Kad vidiš što je radio suigračima, srce ti puca''

Bivši igrač Chicago Bullsa Horace Grant negirao je mnogo informacija objavljenih u čuvenoj knjizi ''Jordanova pravila'' Sama Smitha, a što je Jordan tvrdio tijekom dokumentarca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi ESPN, bivši Jordanov suigrač Horace Grant rekao je ''potpuno, potpuno otvoreno lagao'' kad je u pitanju knjiga ''Jordanova pravila'' Sama Smitha.

''Laž, laž, laž… Ako Michael Jordan ima nešto protiv mene, riješimo to kao muškarci'', rekao je Grant tijekom intervjua.

''Razgovarajmo o tome. Ili to možemo riješiti na drugi način. Ali ipak, on izađe i kaže laž o tome da sam ja bio izvor za knjigu. Sam i ja smo oduvijek bili sjajni prijatelji. I dalje samo sjajni prijatelji. No svetost te svlačionice, nikad ne bih otkrio nešto privatno. Sama činjenica da je Sam Smith izjavio da je morao imati dva izvora da napiše knjigu. Zašto bi me Jordan istaknuo?'', objasnio je Grant te nadodao:

''Kažem vam, to je bila samo sitničavost. I mislim da je to dokazao u ovom takozvanom dokumentarcu. Kad nešto kažete o njemu, naljutit će se na vas, pokušati će uništiti vaš karakter.''

"Kaže da sam ja cinkaroš, a on nakon 35 godina priča o svojoj rookie sezoni, kako je u sobi suigrača vidio kokain, travu i žene. Zašto bi dovraga sad to spominjao? Mislim, ako je netko cinkaroš, onda je to on", nastavio je ljutiti Grant.

Na koncu, Grant je kritizirao Jordana zbog ophođenja sa suigračima te je rekao da se nikad nije povukao kad ga je napadao.

"Mislio je da i mene može omalovažavati, ali gadno se prevario. Kad god me je napao, ja sam mu uzvratio. Ali gledajući što je radio Willu Perdueu, Steveu Kerru i mladom Scottu Burrellu, srce ti puca zbog toga", zaključio je Grant.

gol expired Jordan razbio čuveni mit o samom sebi: Otkrio pravu pozadinu svoje slavne utakmice i pokrenuo teoriju zavjere divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider