Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub neće raditi probleme

Arsenal blizu dogovora s novim menadžerom koji bi ga trebao izvući iz najveće krize u ovom stoljeću

Prema pisanju engleskih medija, Arsenal je blizu dogovora s Mikelom Artetom kao novim menadžerom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je Arsenal blizu angažiranja pomoćnog trenera Manchester Cityja Mikela Artete kao novog menadžera kluba.

City se navodno neće suprotstaviti Arteti ako želi preuzeti posao, ali novinska agencija PA izvještava da aktualni prvak Premierlige nije oduševljen postupkom Arsenala i da bi mogao tražiti sedmeroznamenkasti iznos kao odštetu za Španjolca.

Špekulacije o povezivanju bivšeg kapetana Topnika sa slobodnim mjestom menadžera na Emiratesu pojačale su se nakon što su se u ponedjeljak ujutro pojavile slike Arsenalova direktora Vinaja Venkateshama ispred Artetine kuće.

Situacija bi mogla biti jasnija u utorak, ali City nema problema s odlaskom 37-godišnjeg trenera i omogućit će mu da sam donese odluku.

Arteta je odigrao više od 100 utakmica za Arsenal – njegov posljednji klub prije nego što je otišao u igračku mirovinu. Cityjevu trenerskom stožeru pridružio se 2016. godine.

Na klupi Arsenala trenutačno je privremeni glavni trener Freddie Ljungberg, koji je zamijenio otpuštenog Emeryja prošlog mjeseca, ali je slavio samo u jednoj od četiri ligaške utakmice, dok su Topnici upisali tek jednu pobjedu u posljednjih 12 utakmica.

gol expired Carlo Ancelotti postigao dogovor o preuzimanju posrnulog premierligaša! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider