Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI INTERES

Bayern "uletio" treneru oko kojeg se već hrvaju Milan i West Ham

Julen Lopetegui sigurno će iduću sezonu započeti na klupi nekog velikog kluba.

Julen Lopetegui (Foto: Profimedia)

Talijanski mediji posljednjih dana masovno su se raspisali kako je Julen Lopetegui glavni kandidat za novog trenera Milana. I otišli su toliko daleko da se navodi kako je već praktički sve dogovoreno između jednog od najvećih klubova svijeta i španjolskog trenera.

S druge strane, Englezi su se raspisali o njegovom povratku u Englesku, gdje bi trebao postati zamjena za David Moyesa, kojem ove sezone završava ugovor u West Hamu, klubu koji će potražiti novog trenera. Isto su se posljednjih dana pojavile informacije da bi trebao uskoro biti potvrđen.

Možda niti Engleska niti Italija nego Munchen

A onda, odjednom se pojavio Bayern. Mediji bliski bavarskom gigantu potvrdili su da je službeno poslan upit za Lopeteguia, no isto tako je potvrđeno kako je on tek jedna od opcija, nakon što je propao plan akvizicije Ralfa Rangnicka.

Sve u svemu, Lopetegui se vraća na veliku scenu, manje od godinu dana nakon što je napustio Wolvese. Premierligaša je napustio nezadovoljan financijskom situacijom, odnosno po njegovom mišljenju nedovoljnoj količini raspoloživog novca kojim bi mogao podići klub na višu razinu.

Prije Wolvesa bio je trener Porta, Real Madrida i Seville. Zanimljivo, u Real Madrid je došao nakon što je napustio poziciju izbornika Španjolske, odnosno nakon što mu je zbog pregovora s Kraljevskim klubom uručen otkaz.

Na klupi furije upisao je 14 pobjeda, šest neodlučenih rezultata i niti jedan poraz. Smijenjen je samo par dana prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje se momčad nadao voditi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider