Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže bez odštete

Dinamo dogovorio povratak bivšeg hrvatskog reprezentativca

U Maksimir se vraća po isteku ugovora sa Standard Liegeom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo će vjerojatno pričekati kraj Europskog prvenstva za sve veće prodaje za slučaj da se netko od njegovih igrača dodatno afirmira na smotri Starog Kontinenta, međutim dovoditi igrače može početi odmah. Naprotiv, počeli su davno…

Već nekoliko tjedana kapaju informacije kako je Duje Čop u ozbiljnim pregovorima za povratak u Dinamo. Navodno je sve trebao završiti još prije nekoliko tjedana, međutim Sportske novosti sad pišu kako su se zainteresirane strane sve dogovorile te kako će bivši hrvatski reprezentativac ovih dana potpisati ugovor s Modrima.

Stiže bez odštete

Duje bi se trebao pojaviti u novoj/staroj sredini prvi dan priprema, u petak 11. lipnja. To znači da će netko iz postojećeg napadačkog kadra - Petković, Gavranović, Andrić, Kulenović - napustiti klub. Izvjesno je kako će to biti netko od zadnje dvojice.

U Zagreb se vraća po isteku ugovora s belgijskim Standard Liegeom, a u plavom dresu dosad je odigrao 110 utakmica, zabio 60 golova te u sezoni 2013./2014. bio najbolji strijelac prvenstva.

Čop je bio jedno od potencijalnih napadačkih pojačanja koja su se spominjala u Maksimiru, a njegov dolazak vjerojatno će značiti kako su Modri odustali od Denija Jurića i Taichija Hare.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider