Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret u zadnjim minutama

Veliko iznenađenje u Francuskoj: Jedan od najlošijih klubova šokirao PSG!

Lorient se uoči ovog kola nalazio na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i fenjeraš Nimes i očekivala se lagana pobjeda francuskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Lorienta priredili su izneneđenje pobijedivši u susretu 22. kola francuskog prvenstva PSG sa 3:2 nanijevši prvi poraz Parižanima otkako ih je preuzeo Mauricio Pochettino.

Lorient se uoči ovog kola nalazio na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i fenjeraš Nimes i očekivala se lagana pobjeda francuskog prvaka.

No, Lorient je sjajnom predstavom kreirao senzaciju. Bila je to prva pobjeda Lorienta protiv PSG-a nakon 12 uzastopnih poraza, te prva u posljednjih 10 godina.

Domaćin je poveo u 36. minuti golom Laurenta Abergela, no PSG je potom okrenuo rezultat s dva gola Neymara, a oba je zabio iz kaznenih udaraca (45, 58).

Lorient je u 80. minuti uspio izjednačiti preko Yoanea Wisse, a u posljednjim trenucima susreta Teremas Moffi je nakon sjajne kontre zabio za pobjedu domaćina.

Metzu golijada u Brestu

Angers je sa 3:1 pobijedio Nimes, a za domaći sastav cijeli je susret igrao Mateo Pavlović. Za Angers su zabili Capelle (20), Coulibaly (35) i Diony (55), a za goste Ripart (41-11m).

Metz je u golijadi na gostovanju porazio Brest sa 4:2, dok je Reims pobijedio Strasbourg sa 1:0. Identičnim rezultatom je St Etienne u gostima pobijedio sa 1:0 Nicu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider