Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači ga opsjedaju

VIDEO Messi kao stoper: Vratio se u obranu i sjajnom reakcijom spriječio brzu kontru

Argentina je osvojila samo bod u susretu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U kvalifkacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Katar, Paragvaj je ugostio Argentinu i osvojili veliki bod protiv snažnog protivnika.

Najbolji igrač utakmice bio je domaći vratar Anthony Silva koji je izluđivao goste svojim obranama, nije ga uspio svladati ni Lionel Messi koji se pak iskazao i sjajnom obrambenom reakcijom na utakmici.

Iako mu često predbacuju da ne igre obranu, Messi je pokazao da to može odraditi poput najboljih defanzivaca.  U 26. minuti susreta Argentinci su izgubili loptu na centru, pokrenuli su Paragvajci brzu kontru i došli do gostujućeg šesnaesterca.

Odigrali su povratnu loptu za svog najboljeg igrača Almirona koji se spremao na udarac, ali u pravi trenutak ulijeće Messi te oduzima loptu.

Messijevu obrambenu reakciju možete vidjeti OVDJE.

Tek što je glavni sudac odsvirao kraj utakmice, domaći navijači su utrčali na teren i krenuli do Messija kako bi se fotografirali s njim.

gol expired Nemilosrdni Portugalci zabili 10. pogodak na utakmici pa "pokvarili" semafor: Pogledajte kako su ga popravili divider

Kako je to izgledalo možete vidjeti OVDJE.

Nakon deset odigranih kola Argentina je na drugom mjestu s 19 bodova, dok je Paragvaj šesti s 12 bodova. Na prvom je mjestu dominatni Brazil koji ima maksimalni učinak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider