Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane je nosio broj 5

Modrić dobio grandioznu pohvalu: "Najbolja desetka u povijesti Real Madrida!"

Luka Modrić i možebitni potpis novog ugovora s Real Madridom i dalje je glavna tema u madridskim medijima.

Luka Modrić (Foto: Afp)

"Luka Modrić želi nastaviti s Real Madridom, on to i zaslužuje svojim igrama na terenu, ali vijesti iz kluba još uvijek nema", naslov je to teksta u španjolskoj Marci posvećenog kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije.

Madridski mediji posljednjih dana intenzivno prate razvoj događaja oko Modrićeve budućnosti, nakon što je Luka odigrao dvije jako dobre utakmice protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka i protiv Barcelone u El Clasicu.

Marca biranim riječima piše o Modriću:

"Najbolja desetka u povijesti Real Madrida", stoji u podnaslovu teksta.

"Prije godinu dana potpisao je ugovor nakon razgovora licem u lice s Florentinom Perezom. Pitanje je hoće li se ta formula ponoviti i ove sezone. Za sada strane nisu sjele za stol i ne zna se što će biti s Modrićevom budućnosti. Luka već neko vrijeme razmišlja jer ima na stolu dosta ponuda, između ostalih i onu od zagrebačkog Dinama", pišu Španjolci i zaključuju:

"Publika na Santiago Bernabeuu također ne sumnja da Modrić zaslužuje ostati u Realu. Hrvatu se plješće na svakoj utakmici, zbog ljubavi i divljenja koje budi i zbog svog talenta. Modrić je u 39. godini, ali obnova s njim nije ludost, pogotovo ako se uzme u obzir njegova uloga u svlačionici. U jeku transformacije momčadi, s Mbappeom koji je pred vratima, Real i dalje treba liderstvo igrača poput Modrića ili Kroosa."

Gdje će Modrić igrati sljedeće sezone?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider