Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIVŠI REPREZENTATIVAC ARGENTINE

Najveći nogometni luđak ponovno u centru pozornosti: Ometao protivnika laserom pa zaradio ogromnu suspenziju

Ako ste čuli za ime Nahuel Guzman, neće vas iznenaditi podatak da je ludi Argentinac ponovno završio u centru pozornosti zbog negativnih stvari.

Nahuel Guzman (Foto: Afp)

38-godišnji Nahuel Guzman živa je legenda Tigresa, za koji nastupa već deset godina, ali isto tako i meksičke lige, te, naravno, velika ikona svima koji znaju za ovog bivšeg reprezentativca Argentine.

Zanimljivo, Guzman je bio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dobio čak broj 1 na dresu, no tamo nije nastupio, nego je promatrao kako Willy Caballero dobiva tri komada od Hrvatske, a Franco Armani četiri od Francuske, u osmini finala.

Poznat po raznim eskapadama i glupostima

U Meksiku je Guzman poznat po svojim raznim performansima na terenu, čudnom, pa čak i neprilagođenom ponašanju te eskapadama koje često nisu dobro završavale za njega.

Pisali smo već o njemu u prosincu prošle godine kad je dobio crveni karton, a onda se sakrio iza reklama odmah uz teren i s te pozicije odgledao utakmicu svoje momčadi do kraja.

Je li moguće da mu je to malo na pamet?

Novi incident također je napravio kao gledatelj, i to s tribina. Tijekom utakmice Tigresa i Monterreya laserom je s tribina ometao protivničkog vratara.

Na svoju žalost, nije pobjegao kamerama, a kazna je brzo došla. Savez ga je suspendirao na 11 utakmica.

Tako još jedna zanimljiva crtica odlazi u priču o Guzmanovoj karijeri, ali teško će ikoja nadmašiti ono što je napravio prošlog ljeta.

Pucali su se penali, a on se bavio "mađioničarskim trikovima"

U kontinentalnom natjecanju igrali su protiv kanadskog Montreala, a susret je došao do izvođenja kaznenih udaraca.

Prije nego što je sve počelo, Guzman se sakrio unutar klupe i nitko nije mogao vidjeti što radi. To se saznalo malo prije četvrte serije kaznenih udaraca.

Argentinac je pokazao sucu kako mu nije dobro i zatražio kratku pauzu. Okrenuo se leđima prema izvođaču Srbinu Veselinoviću, a onda je iz usta počeo vaditi šarenu traku duljine nekoliko metara, uz izraz lica kao da iz sebe vadi nepoželjno strano tijelo.

Očito je u namjeri da zbuni Veselinovića uspio jer nakon što je dao znak da je spreman, obranio mu je kazneni udarac.

Guzman je u Tigresu ljubimac publike, drugi igrač po broju nastupa u povijesti kluba, no s ovom si je suspenzijom šanse da postane onaj s najviše malo smanjio.

No titulu najvećeg luđaka svjetskog nogometa svakako je ovim posljednjim incidentom uspješno obranio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider