Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživajte!

Utakmicu po utakmicu (6.5.2024.): To ti tak ide i to ti je tak...

Pred vama je nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Najviše prostora u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, očekivano, dobila je utakmica Rijeka - Dinamo koja je razriješila dilemu oko novog prvaka.

Slažu se u tome gotovi svi pratitelji SuperSport HNL-a, pa tako i naš voditeljski kvartet Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić.

O srazu između Riječana i Zagrepčana bilo je postavljeno i najviše pitanja od strane gledatelja našeg podcasta. Bruno Petković i njegov slobodnjak, tržišni eksponati Modrih, nedodijeljeni drugi žuti karton za Lindona Selahija, usporedbe Dinama i Real Madrida i još puno toga interesiralo je naše vjerne gledatelje.

Petković opet spasitelj Dinama

Što se same analize utakmice tiče, unisoni je zaključak da je Petković još jednom u ovoj sezoni spasio Dinamo, a Arber Hoxha je zakucao domaćine. Moguće da je ispadanje od PAOK-a bila najbolja moguća stvar koja se Dinamu mogla dogoditi usred ožujka.

Ispod bitke (koja to više nije) za titulu, Hajduk je usidren na trećem mjestu doživio još jedan bolan nokaut. Vratila se publika na Poljud, vratili se i Splićani svojim groznim ovosezonskim navikama, upisavši već sedmi prvenstveni poraz na Poljudu, ovaj put od hrabrih i neopterećenih Varaždinaca.

Osijek se odvojio od Lokomotive, ali...

Osijek i Lokomotiva nastavljaju žestoku borbu za četvrto mjesto koje vodi u drugo pretkolo Konferencijske lige. U izravnom obračunu Osječani su sredili Lokose i osigurali bolji međusobni omjer u slučaju istog broja bodova, ali u preostala tri kola kudikamo lakši raspored ima Lokomotiva i moglo bi tu biti svega.

Ono oko čega upitnici više ne postoje - to je titula najboljeg strijelca HNL-a koju će sigurno ponijeti Ramon Mierez.

Đuro-Giulio, drži se!

U proteklom kolu imali smo jednu situaciju koja je umalo prerasla u tragediju. Đuro-Giulio Đekić iz Gorice teško je stradao u sudaru s vlastitim vratarom Ivanom Banićem, imao je teški prijelom kostiju lica, a na stadionu u Koprivnici je nastao muk kad se to dogodilo. Svoje dojmove podijelio je Ivan Ljubić koji je bio komentator prijenosa.

Na kraju epizode čeka vas i rubrika Kladionica, s prognozama naših voditelja za 34. kolo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider