Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trese se HNL

Utakmicu po utakmicu (22.04.2024): King Ekong i riječki potres 3.0

Epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu mogli ste pratiti ovaj ponedjeljak uživo na gol.hr-u.

Ovaj ponedjeljak zbog kasnijeg termina utakmice Rudeša i Varaždina podcast Utakmicu po utakmicu snimao se uživo tako da nije bilo iznenađenja koja ponekad pokvare epizodu, ako se dogode u poslijepodnevnim satima.

Otvorili su pitanjima i odgovorima naših gledatelja, a njih je i ovaj put bilo puno i bila su jako zanimljiva. Željeli ste znati tko je MVP sezone, tko najbolji igrač vodećeg trojca, komentirale su se sporne situacije iz proteklog kola i još pokoja aktualnost.

Rijeka s vrha gleda pratnju

Analiza kola započela je utakmicom lidera prvenstva Rijeke i Gorice, koju su domaći riješili u svoju korist u drugom dijelu. Jedan od lajtmotiva te utakmice bio je nastup povremenog slovenskog reprezentativca Dejana Petroviča koji je ispunio cipele Lindona Selahija.

Rijeka je poslije dugo vremena u ovu utakmicu ušla kao lovac, jer su privremeno bili drugi na ljestvici, to ih je lagano omelo u prvom dijelu, ali na kraju se ukazao Marko Pjaca, koji dojma smo, nije ni trebao nastupiti.

Jakirova filmska priča

Poslije Rijeke na red je došao prvi pratitelj Dinamo, koji je nakratko provirio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice prvi put ove sezone. Sergej Jakirović mic po mic putuje ka svojem filmskom trenutku, a to će biti novi povratak na Rujevicu.

Dinamov strateg imat će priliku na stadionu na kojem je započeo sezonu, protiv svog bivšeg kluba svom novom klubu donijeti titulu.

Malo o Hajduku

Hajdukovci imaju sasvim druge probleme, njihova sezona je završila prije par kola i polako se pripremaju za novu sezonu. Hoćemo li u njoj gledati novog golmana među stativama Bijelih, saznat ćemo vrlo brzo.

U sjeni svih ovih događanja par riječi dobili su Osijek i Lokomotiva, koji će u sjeni velikog derbija Rijeke i Dinama na Rujevici igrati svoj okršaj za četvrto mjesto.

Sve to podvukli su kladionicom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider