Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što reći...

VIDEO Ludilo u Grčkoj, Vida zabio, njegov trener se potukao s igračem PAOK-a

Domagoj Vida postigao je pogodak za AEK u velikom derbiju protiv PAOK-a.

Domagoj Vida (Foto: Profimedia)

U derbi susretu osmog kola Lige za prvaka grčke Superlig nogometaši PAOK-a su pred svojim navijačima pobijedili AEK 3:2 golom u 90. minuti.

Već u trećoj minuti PAOK je poveo pogotkom Konstanteliasa, ali nije se dugo čekalo na odgovor. U devetoj minuti je za 1:1 pogodio Pineda te je takav rezultat stajao sve do 75. minute. Tada je domaćeg hrvatskog vratara Kotarskog svladao reprezentativni mu kolega Domagoj Vida i doveo AEK u vodstvo.

Završnica je ipak pripala PAOK-u pa je Konstantelias u 81. minuti postigao drugi pogodak za 2:2, dok je u 90. Baba zabio za 3:2 i erupciju oduševljenja na tribinama.

Slavlje igrača Lokomotive Lokomotiva kompletirala kolekciju: Čabrajini mladići rušili su Dinamo, Hajduk i Rijeku divider

Po završetku utakmice nastupilo je ludilo, trener AEK-a Mathias Almeida potukao se s Brazilcem Taisonom, scene pogledajte OVDJE.

Svih 90 minuta domaća je vrata čuvao Kotarski, kao što je Vida odigrao u obrani AEK-a. Vida je postigao već šesti ligaški pogodak ove sezone, uz dva u Europi.

Na vrhu ljestvice je i dalje AEK sa 75 bodova, dok po 71 imaju PAOK i Panathinaikos koji je u ovom kolu na domaćem terenu poražen od Arisa 0:1. PAOK ima utakmicu manje u odnosu na AEK te ga potencijalna pobjeda može dovesti samo na bod od AEK-a koji do kraja sezone mora odraditi još dva susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider