Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Imala je samo 18

Otkrivena posljednja poruka mlade odbojkašice: Napisala je samo jednu riječ

Julia Itoma bila je talentirana talijanska odbojkašica koja je nastupala za Novaru.

Julia Ituma s brojem 15 na dresu (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Tragična smrt 18-godišnje Julie Itume potresla je odbojkaški svijet. Sve se dogodilo nakon polufinalnog meča Lige prvakinja između Novare i Eczacibasija, a okolnosti su još uvijek nerazjašnjene.

Nesretna djevojka pala je kroz prozor hotelske sobe, a pronađena je u ranim jutarnjim satima ispred hotela u kojem su bile smještene. Nekoliko sati kasnije procurili su prvi detalji, ali i snimka nadzorne kamere na kojoj se može vidjeti kako se Itoma šeta hodnikom hotela, sjeda i naslanja glavu na koljena.

Mnogi su na snimci primijetili da Ituma razgovara s nekim na mobitel, a iz policije je stigla potvrda te informacije. Dodaju da je u hodniku provela 40-ak minuta pričajući s nekim na mobitel.

Mjesto pogiblje Craiga Breena Navijači i kolege okupljaju se na mjestu tragične smrti Craiga Breena divider

To je bilo u periodu od 22:50 do 23:30, a nakon toga ušla je u sobu u kojoj je bila smještena sa suigračicom Julijom Varelom. Ona je otkrila policiji da su razgovarale sve do 1:30, a nakon toga je zaspala.

Nažalost, Varela se probudila tek s dolaskom policije, prije toga nije čula ništa. Također, talijanski su mediji objavili informaciju da je Ituma poslala poruku u zajedničku grupu na WhatsAppu usred noći, a navodno su njezine posljednje riječi bile: "Zbogom".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider