Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odradio je sjajan posao!

Gazda Intera sipa pohvale na račun Matea Kovačića!

Nakon sinoćnje uzvratne utakmice osmine finala Europa lige između Intera i Tottenhama na San Siru, riječi hvale za hrvatskog nogometaša Matea Kovačića stigle su od strane najvažnijih ljudi milanskog kluba, predsjednika Massima Morattija i trenera Andree Stramaccionija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, Inter je nakon produžetka slavio 4-1, nakon što je regularni dio završio s 3-0, ali je svejedno ispao zbog gola u gostima (prva utakmica u Londonu završila je pobjedom Tottenhama 3-0). Kovačić je započeo susret i igrao do 79. minute, kada ga je Stramaccioni povukao na klupu.

"Kovačić je jezgra našeg veznog reda za budućnost i počinje shvaćati što od njega želimo. Odradio je sjajan posao dok je bio na terenu", komentirao je trener "nerazzurra".

Predsjednik Moratti imao je riječi hvale za cijelu momčad na borbenom duhu:

"Igrači su napravili ono što mediji nisu očekivali, iz sebe su izvukli sav ponos. Ispali smo, ali smo bili opasni. Svi smo jako ponosni na ovu momčad i mogu im samo čestitati. Kovačić? On ima sjajnu osobnost, moglo se to vidjeti u utakmici. Pokazuje veliku zrelost." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider