Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što uradi, Živko?

Jeziv nasrtaj kapetana: Ovo je zbilja za zatvor, izbio mu pet zubi!

Bugarski branič Vasluija Živko Milanov dugo će vremena pamtiti ogled 20. kola rumunjskog nogometnog prvenstva protiv Cluja koji je odigran u ponedjeljak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, u njemu je bio bio žrtva brutalnog starta portugalskog braniča Cluja Ricarda Cadua koji mu je "kung-fu" udarcem kopačkom u usta potkraj prvog poluvremena izbio pet zubiju.

''To je zločin. Ovo nije prvi put da je Cadu napravio takav prekršaj i znatiželjan sam vidjeti kolika će mu biti kazna'', bjesnio je nakon susreta trener Vasluija Viorel Hizo.

Cadu je za brutalni start zaslužio izravan crveni karton, dok je Milanov dugo vremena ostao ležati na travnjaku. Navodi se kako je bez dva zuba ostao na travnjaku, dok su mu preostala tri oštećena zuba izvađena u bolnici.

Milanov nakon incidenta, naravno, nije nastavio susret, a isti je završio 0-0 usprkos činjenici da je Vaslui cijelo drugo poluvrijeme igrao s dva igrača više (u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena je isključen Clujov napadač Diogo Valente).(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider