Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav novac...

Real poslao nenormalnu ponudu za Balea: Više od 100 milijuna eura!

Real Madrid čini sve kako bi kompletirao transfer Garetha Balea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza fantastičnog Velšanina je sezona u kojoj se etablirao kao jedan od najboljih nogometaša svijeta, a Real ne želi propustiti priliku dovesti ga, imajući na umu da Bale (ako ostane u Tottenhamu) neće igrati Ligu prvaka.

Florentino Perez u srijedu je izjavio kako će Real idući tjedan predstaviti wonderkida Isca, za kojeg će Kraljevski klub Malagi platiti 30 milijuna eura. Međutim, predsjednik Reala ne misli stati na tome već će na sve moguće načine pokušati privoliti Tottenhamova gazdu Daniela Levyja da pusti Balea u Real.

Levy je nekoliko puta istaknuo kako ne misli pustiti Balea za manje od 100 milijuna eura, a Perez se, piše AS, dosjetio kako bi mogao Levyja učiniti zadovoljnim - ponudio mu je 60 milijuna eura te Fabija Coentraa i Gonzala Higuaina, čija je zajednička tržišna vrijednost oko 45 milijuna eura.

I Coentrao i Higuain su na izlaznim vratima Reala, nekoliko su puta najavljivali da žele otići iz Madrida, i sigurno ne bi imali ništa protiv selidbe u London. Na potezu je Levy...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider