Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I tamo se vuku repovi

VIDEO Što kažete na ove sudačke odluke u Engleskoj? Digla se prašina nakon utakmice Arsenala i Bournemoutha

Nekoliko zanimljivih situacija izdvajamo s premierligaške utakmice Arsenala i Bournemoutha.

David Coote (Foto: Afp)

Sigurnom pobjedom 3:0 protiv Bournemoutha, Arsenal se odmaknuo Manchester Cityju na četiri boda prednosti, ali s dvije utakmice više.

Iako je Arsenal dominirao od početka susreta, pogodak su postigli tek u završnici prvog dijela i to iz podosta kontroverznog kaznenog udarca koji je izborio Kai Havertz.

Havertz je prošao pokraj vratara gostiju i krenuo prema golu, drugu nogu je ostavio poprilično nisko i uspio je izboriti najstrožu kaznu za svoju momčad. Situaciju pogledajte OVDJE.

Navijači Ipswich Towna Napisana je najljepša nogometna bajka: Trebali su se boriti za ostanak, a izborili su Premier ligu! divider

Osim sumnjivog 11-erca, izdvajamo još dvije situacije koje su podignule prašinu na Otoku.

Već je u 12. minuti susreta mogao pocrveniti gostujući igrač Christie koji je neoprezno ušao podignutom kopačom prema Saki, ali, začudo, sudac mu nije pokazao niti žuti karton. Situaciju pogledajte OVDJE.

Bournemouth se mogao vratiti u susret u 74. minuti utakmice, ali pogodak Semenyje je poništio VAR zbog navodnog prekršaja Solankea nad vratarom Arsenala. Iako je minimalni kontakt postojao, teško je razumjeti odluku iz VAR sobe.

Poništen gol Bournemoutha pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider