Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvrti hnl klub

Zločesti dečko hrvatskog nogometa napušta metropolu, sporazumno raskinuo ugovor

Eros Grezda više nije igrač Rudeša.

Eros Grezda (Foto: Afp)

Albanski nogometaš Eros Grezda raskinuo je ugovor s Rudešom, iako je tek zimus pojačao redove kluba sa zapada Zagreba.

Grezda je svoj put na hrvatskim travnjacima krenuo u Lokomotivi 2015. godine, nakon samo dvije godine na Kajzerici, Osijek je odlučio platiti odštetu Lokosima u visini od 600 tisuća eura.

Albanac je dobro krenuo i u Slavoniji, njegove dobre igre pratili su skauti škotskog Rangersa i odlučili isplatiti Bijelo-plavima dva milijuna eura.

Krilni napadač se nije najbolje snašao u Škotskoj, a u prvi plan je iskočilo njegovo nesportsko ponašanje na terenu, kao i van njega, zbog čega su ga Škoti ubrzo otpisali. Uslijedio je povratak u Osijek, ali i najveći incident koji mu je obilježio karijeru.

Coco Gauff Treća tenisačica svijeta: "Hrvati su me gađali korama naranče i nazivali majmunicom. Imala sam 12 godina" divider

Naime, Eros Grezda svoj je bijes nakon poraza Osijeka u polufinalu Kupa 2020. godine na Rujevici iskalio na Antoniju Čolaku nakon utakmice. HNS je Albanca kaznio s četiri utakmice neigranja i novčanom kaznom.

Nakon tog ispada, kao da je sve krenulo nizbrdo za nekadašnjeg perspektivnog napadača. Uslijedile su posudbe u ZTE, Šibenik, lutanja od Turske do Albanije i na kraju Rudeša, a s 29 godina na leđima, izgleda da je Grezda iskoristio sve kredite.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider