Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
senzacija bundeslige

Jedvaj nakon tri godine zabio u Bundesligi: Njegova momčad nastavila sjajan niz

Jedvaj je zabio prvi gol ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Augsburg je s 3:0 pobijedio Fortunu u 16. kolu Bundesliga, a gol za 2:0 zabio je Tin Jedvaj u 61. minuti. Jedvaj je bio najviši nakon kornera i glavom je pogodio nakon ubačaja Phillipa Maxa.

Bio je to prvi gol hrvatskog braniča u Bundesligi nakon 29. listopada 2016., kada je zabio za pobjedu Bayera protiv Wolfsburga (2:1).

gol expired Ludi derbi kola Bundeslige: Borussia (D) prosula pobjedu nevjerojatnim pogreškama divider

Osim Jedvaja, za Augsburg je zabio dvostruki strijelac asistent kod Jedvajeva gola Max, koji je poentirao u 32. i 72. minuti.

Augsburg je nakon ove utakmice produžio niz neporaženosti na šest uzastopnih utakmica, od čega pet pobjeda. Probili su se do 10. mjesta Bundeslige s 23 boda.

gol expired "Nedodirljivi" Rakitić opet ide u vatru, Valverde uoči užarenog El Clasica: "Nogomet nas treba ujedinjavati" divider

Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta za Hoffenheim koji je s 2:0 (0:0) kao gost svladao Union u Berlinu golovima Beboua u 56. i Baumgartnera u 90. minuti. Hoffenheim je osmi sa 24 boda, dok je Union 11. sa 20 bodova. 

U derbiju kola Borussia Dortmund i RB Leipzig su igrali 3:3 (2:0). U prvoj utakmici kola Werder je na svom terenu teško izgubio od Mainza (5:0).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider